Dr. Mićić

TEL: 062 / 658 - 366

 

 

 

1a38662c3a00533e411bf99b0fcd4fb6.jpg

Starački dom - Medicinske Usluge


Kako bismo u svakom trenutku obezbedili udoban boravak, Starački dom Stara pruga angažovao je tim medicinskog osoblja.

Starački dom Vam na raspolaganje nudi:

  • Lekare
  • 4 medicinske sestre
  • Fizioterapeuta
  • Konsultant neuropsihijatar
  • Svakodnevna laboratorija

Ovde svakodnevno merimo krvni pritisak, slušamo rad srca i pluća, kontrolišemo šećer u krvi. Po potrebi radimo EKG i osnovne laboratorijske analize. Starački dom Stara pruga poseduje ogromno iskustvo u lečenju hitnih stanja, povreda, teških hroničnih bolesti, kao i u davanju infuzione terapije, plasiranju i menjanju katetera, obradi rana i dekubita, postoperativnoj nezi i nezi teških bolesnika. Starački dom ima ambulantu koja poseduje odobrenje Ministarstva zdravlja.

 starački-dom-2  starački-dom-3

Starački dom Stara pruga Vam na raspolaganje nudi konsultativne preglede neuropsihijatra, ortopeda, hirurga, doktora interniste, kao i pomoć oko ostvarivanja prava na tudju negu i pomoć.

 

Fizikalna rehabilitacija i kineziterapija

starački-domSvakodnevni rad sa višim fizioterapeutom, mehanoterapija, manuelna masaža i limfna drenaža, pasivne vežbe za povećanje pokretljivosti, aktivno i pasivno istezanje, aktivne vežbe za jačanje musculature, vežbe ravnoteže, stabilizacije položaja i koordinacije.

U okviru okupaciono radne terapije, radimo sa Vama na motivisanju i održavanju pažnje, socijalizaciji i druženju, na raspolaganju je biblioteka, društvene igre, šah, domine, ko voli tkanje, pletenje, i još mnogo zajedničkih aktivnosti!

Starački dom Stara pruga ima socijalnog radnika koji je jedna čvrsta spona izmedju Vas, Vaše porodice i Vašeg i našeg osoblja, i pomaže Vam da svaka adaptacija, promena sredine i regulacija administracije bude lakša, i Vama i Vašoj porodici.


Ako imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas, mi ćemo doći kod Vas i zajedno prevazići sve moguće teškoće oko promene mesta življenja i promene sredine. I sve ove usluge, Starački dom Stara pruga je naravno, uračunao u cenu smeštaja, koja je pristupačna svakom.

 

Utisci i komentari korisnika doma Stara Pruga

STARA PRUGA

   Adresa: Tučepska 3, Umka

   Tel: 011 / 8027 - 101

   Mob: 060 / 6026 - 626

   Mail: micic.nemami@gmail.com